Vár a téli csodák Pólusa!

Vár a téli csodák Pólusa!

2023. december 1-től december 23-ig

Vár a téli csodák Pólusa!

Idén télen fedezd fel az Északi-sark csodákkal teli világát, és hangolódj az ünnepekre szívmelengető kalandokkal és mesebeli dekorációval!

Az ingyenes programok december 1. és 23. között várnak hétköznap 14 és 18 óra között, hétvégente pedig 11 és 19 óra között, de a téli csodavilágot egészen 2024. január 3-ig élvezheted.

Minden nap kipróbálhatod az óriás kirakót, vagy részt vehetsz a közös alkotásban az ételudvarnál kiállított hatalmas kifestővásznon!

Hozz egy doboz szeretetet!

December 1. és 18. között idén is várjuk meglepetésekkel teli cipősdobozodat a Baptista Szeretetszolgálattal együttműködve. Az adományért cserébe egy apró ajándékkal kedveskedünk neked. A gyűjtés részleteit keresd a ciposdoboz.hu weboldalon.

Adománygyűjtés a Pólus centerben
Üzenj az Északi Pólusról!

Hétvégi programok az Északi Póluson

A cipekedést bízd a Pólus fehér pulcsis segítőire, te pedig élvezd a téli kalandokat!

December 2–3. és 9–10.

Üzenj az Északi Pólusról! Készíts és küldj egyedi ünnepi képeslapot a sarkvidéki fotópontunkról! A Pólus manói gondoskodnak róla, hogy a feladott üzeneted célba érjen karácsonyra.

Játssz élőben mindkét hétvégén a Sláger FM jégtörő játékán a 12 exkluzív helyszíni meglepetés egyikéért! Vagy hallgasd a játékot a rádióban egészen karácsonyig, hiszen további 40 értékes nyeremény, köztük egy Lenovo YOGA Tab talál gazdára.

December 16 – 17. és 23.

Csatlakozz az ünnepi kézműveskedéshez, és készítsünk együtt karácsonyi dekorációkat! Kicsiket és nagyokat is vár a dekor workshop.

Csatlakozz az ünnepi kézműveskedéshez