PÓLUS STORY

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a Pólus Center Magyarország második bevásárlóközpontja, 1996-ban nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

Az, hogy mi minden történt ebben a negyed évszázadban, mennyi fejlesztés és átalakítás ment végbe a házban és a házon, az leírhatatlan, viszont egy dolog örök, a Pólus vezetése mindig azon töri a fejét, hogy Nektek, a vásárlóknak, hogyan tudja a legjobban kielégíteni az igényeit és vágyait.

A célunk az, hogy olyan bevásárlóközpontot üzemeltessünk, ahol a családok, a fiatalok, a gyerekek, nagymamák és nagypapák is jól érzik magukat, megtalálják a számukra fontos és értékes üzleteket, szolgáltatókat, és egy kellemes vásárlási élménnyel térjenek haza.

Pólus Story

Mi várható a Pólusban 2024-ben?

Számos olyan fejlesztést tervezünk 2024-re, ami biztosítja, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat nálunk.

Idén is célunk, hogy izgalmas élményeket gyűjtsetek a Pólusban, ezért számos családi programmal készülünk kicsiknek, nagyoknak és szülőknek egyaránt.

Folytatjuk az ingyenes dietetikai tanácsadásunkat, mert látjuk szeretitek, és készülünk további hasznos állandó programokkal Nektek.

Bővítjük üzletkínálatunkat, hogy még több márka, termék és szolgáltatás közül tudjatok választani.

A Pólusban idén is minden Rólatok szól, ezért minden visszajelzést, amit kapunk Tőletek megfontolunk, amit szerettek tovább erősítjük, amit kevésbé kedveltek, azokon dolgozunk, hogy jobb legyen. Ha van egy jó ötleted, oszd meg velünk!

Várunk Titeket nagy szeretettel!

Pólus csapat