szolgáltatások

 iNFO PULT
iNFO PULT

Információs pultunk a bevásárlóközpont nyitvatartási ideje alatt (hétfőtől szombatig 10.00 és 21.00 óra, vasárnap 10.00 és 19.00 óra között) bármikor rendelkezésre áll. Az Információs pult a bevásárló központ központi részén az OTP banktól pár méterre található. A pultnál ügyfélszolgálati munkatársaink teljes körű tájékoztatást nyújtanak a bevásárlóközponttal kapcsolatos információkról. Az információs ponton minden kiadványunk megtalálható, melyek segítenek tájékozódni a bevásárlóközpontban, illetve üzleteink ajánlatait is bemutatják. A Pólus kuponnapok kuponjait kinyomtatva kuponfüzet formájában itt is meg lehet találni. +36 1 910-5914

 GYÓGYSZERTÁR
GYÓGYSZERTÁR

A Pólus Gyógyszertár a Tesco folyosón helyezkedik el. Gyógyszertárunkban receptköteles-, vény nélkül kapható- és homeopátiás gyógyszerek széles választékán felül gyógyhatású készítmények, gyógyteák és különböző kézműves, natúr kozmetikumok érhetőek el.
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek 8.00 – 20.00
Szombat 10.00 – 19.00

BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT
BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

A Pólus Center bevásárlóközpontba látogatók biztonságát 24 órás biztonsági szolgálat őrzi. Napi 24 órában fogadja bejelentését a biztonsági szolgálat diszpécser központja a +36 20 267-2492-es számon.

 ATM
ATM

A Pólus Centerben K&H, OTP Bank pénzkiadó automaták üzemelnek

 PELENKÁZÓ
PELENKÁZÓ

Baba-mama szobával várunk!
A KÖLYÖKPARK-ban a Pólus közönségének ingyenes baba-mama szoba áll a rendelkezésére, abban az esetben is, ha nem jönnek be játszani, csak erre a szolgáltatásra van szükségük:
– baba-mama szoba
– pelenkázó asztal
– szoptató fotel
– bébiétel melegítési lehetőség
– WC helyiség
Minden kismamát és kisbabát várunk szeretettel!

MOSDÓ
MOSDÓ

A Pólus Center bevásárlóközpontban 2 szinten található női és férfi mosdó, illetve speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított mellékhelyiség.

 AUTÓMOSÓ
AUTÓMOSÓ

A Natur Wash autómosó a hét minden napján 9.00 és 21.00 óra között tart nyitva. Szolgáltatások: Alap, extra, prémium és prémium plus külső, belső, vagy külső-belső autómosásainkat tudják a kedves ügyfelek igénybe venni.

 ELSŐSEGÉLY
ELSŐSEGÉLY

Ha elsősegélyre van szükséged, fordulj bizalommal az információs pultnál dolgozó kollégáinkhoz.

  PARKOLÓ
PARKOLÓ

Több mint 2000 kültéri parkolóval várjuk kedves vásárlóinkat.