Növényvásár a Pólusban!

2023. július 21 – 23.

Mindig lehet még zöldebb!

A szobanövények színesítik otthonunkat, gondoskodnak a friss levegőről, és nyugalommal, boldogsággal töltik meg a teret – és kivétel nélkül imádnivalóak!

Ha úgy érzed, ideje felvirágoztatni az otthonodat, látogass el a Pólus növényvásárára 2023. július 21. és 23. között, ahol növények széles választékával várunk három napon keresztül az ételudvarnál.

Ugye nálad is akad még egy kis hely egy kaspónyi boldogságnak?

Tedd olyan boldoggá a növényeidet, mint ők téged!

Az instán látott csodás beltéri dzsungelek után epekedsz, de közben egy kaktuszt sem sikerül életben tartanod? Akkor ott a helyed az Urban Jungle Budapest előadásain július 21. és 23. között minden nap 15-től 16 óráig az ételudvarnál! Az alábbi témákkal várunk:

  • Tudatos növénytartás – Így élj boldogan a szobanövényeiddel
  • A 6 leggyakoribb hiba, amit növénytartóként mindenki elkövet
  • Legyen neked is lakásdzsungeled otthon!

Gyere, és tudd meg, hogy teheted boldoggá a növényeidet!

Együtt a tiszta környezetért

Itt az ideje, hogy mi is gondját viseljük a bolygónknak! Regisztrálj önkéntesnek, és gyere el a Zöld Követ Egyesülettel szervezett szemétszedő akciónkra július 22-én 18 órától, és tisztítsuk meg együtt a Pólus környékét!

A Pólus szorgos kezekkel és 100.000 forinttal járul hozzá a szervezet munkájához, az önkénteseink jutalma pedig – a tisztább környezet mellett – egy apró garantált ajándék.

Hasznosítsd újra tudásod és nyerj!

A Pólus Facebook oldalán a fenntartható mindennapokhoz adunk hasznos ökotippeket július 17. és 23. között. Kövesd napról napra a bejegyzéseket, és keresd a nyereményjáték-sorozatot a kommentszekcióban!

Kövesd be a Pólus Center Facebook-oldalát, és tarts velünk!