Légy a Pólus címlapsztárja!

Divatnapok a Pólusban!

2024. június 6 – 16.

Divatnapok a Pólusban!

Egy különleges fotóponttal, színes workshopokkal és más ingyenes programokkal várjuk a divat szerelmeseit 2024. június 6. és 16. között a bevásárlóközpont 3-as kapujánál, az Infópult mellett. Találd meg a stílusod, alkoss és szórakozz hétköznap 14 és 18 óra között, hétvégén 12 és 19 óra között. Akár családos, akár barátnős programot keresel, a Pólus Divatnapok neked szól!

Kézműves divatprogramok minden hétköznap

Fejezd ki a stílusod az alkotáson keresztül a táskaworkshopon! Fogj egy vászontáskát, markolj fel gyöngyöket, csipkéket, szalagokat, gombokat, és dekoráld kedved szerint!

Öltöztetőműhelyünkben hétköznapi tárgyakból alkothatsz színes divatképeket. Csak egy kis kézügyességre lesz szükséged – minden mást mi biztosítunk!

Kézműves divatprogramok minden hétköznap
farmermentő workshop

Kreatív hétvégi móka

Légy őszinte: ugye neked is lapul otthon egy kidobásra ítélt farmered?! Hozd el a farmermentő workshopra, és készíts belőle ékszert vagy dekorációt!

Már csak egyvalami hiányzik a tökéletes megjelenéshez: dobd fel a szettedet egy izgalmas frizurával a hajfonóponton!

Minden kész a magazinfotóhoz!

Stílusos megjelenés, kreatív kiegészítők, izgalmas frizura – pont, mint egy címlapsztár! Ha megörökítenéd a végeredményt, pózolj a magazinfotóponton minden hétköznap, és készíts menő képeket a mobiloddal! Vagy gyere hétvégén, és próbáld ki a fotóautomatát, ami azonnal ki is nyomtatja a címlapfotódat!

pózolj a magazinfotóponton
ruhaadomány-gyűjtés a pólus centerben

A jótékonyság sosem megy ki a divatból!

Porosodik a gardróbodban néhány jó állapotú, de jobb sorsra érdemes ruha vagy kiegészítő? Lehet póló, pulcsi, nadrág, szoknya, ruha, cipő vagy táska, felnőtt- vagy gyerekruha – ha már nem hordod, hozd be és add le a bevásárlóközpont 3-as kapujánál, az Infópult mellett kihelyezett gyűjtőládába! A kampány végén a kerületi Rászorulókat Támogatók Egyesületével együttműködve az adományokat eljuttatjuk oda, ahol a legjobban örülnének neki.