Adrenalin napok

2023. május 18 – 27.

Ismerős az érzés, amikor valaminek már a látványától is elakad a lélegzeted és hevesebben ver a szíved?

Nem is beszélve arról, ha magad is részese vagy! Dobd fel az unalmas napokat és gyere a Pólusba egy jókora adrenalinlöketért! Május 18. és 27. között ingyenes játékok, a két hétvégén pörgős programok és menő nyeremények várnak.

Felpörget a szurkolás

Biztosan nem lesz lapos a hangulat május 20-án és 21-én, ugyanis ezen a hétvégén a Pólus ad otthont a magyar BMX Flatland bajnokságnak. Figyeld lélegzetvisszafojtva a versenyzők trükkjeit, és drukkolj a kedvenceidnek a jégpályán!

A verseny mellett workshopokkal, játékokkal és bemutatókkal is várunk szakmai partnerünkkel, a Sport Zone SE-vel együttműködve.

Falra mászol az adrenalintól?

A Pólus közepén megteheted! Próbáld ki a négyoldalas mászótornyot május 26-án és 27-én a jégpályánál!

Nem árulunk zsákbamacskát – hanem ajándékba adjuk!

Ha velünk tartasz ezen a hétvégén, nem hagyunk meglepetések nélkül. Próbáld ki a mászófalat, valamint a további izgi programokat, és kérd az ajándék zsákbamacskádat az átvételi ponton kollégáinktól!

Gyűjtsd a kilométereket és nyerj tandemugrást!

Még mindig nem elég az adrenalinból? Pattanj fel a plázabringára az ételudvarnál a május 20-21-i vagy a 26-27-i hétvégén! Ha letekertél legalább egy kilométert és elmúltál 18 éves, esélyed lehet elvinni a fődíjat, egy igazi tandemugrást!

Izgalmak minden napra

Május 18. és 27. között további menő programokkal várunk. Hétköznap 11-18 óráig, hétvégenként pedig 10-18 óráig ingyenesen kipróbálhatod a motoros VR-játékot és az óriás memóriajátékot.

Tarts velünk, hiszen a Pólusban minden nap találsz valamit, ami feldob!